Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 20:27

Διανοίξεις δρόμων και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Βλαχιώτη

Γράφτηκε από την
Διανοίξεις δρόμων και αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Βλαχιώτη

 

Σε έργα που είχε ανάγκη η περιοχή του Βλαχιώτη προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο Δήμος Ευρώτα

 

Εγκρίθηκαν οι μελέτες των έργων «Διανοίξεις δημοτικών δρόμων σχεδίου πόλης Βλαχιώτη» με προϋπολογισμό 180.000.00 ευρώ και «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Δημ. Κοινότητας Βλαχιώτη» προϋπολογισμού 85.000,00 ευρώ. και θα δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα

Οι διανοίξεις δρόμων και η επέκταση του σχεδίου πόλης του Βλαχιώτη είναι μεγάλης αναγκαιότητας και πάγιο αίτημα της ευρύτερης περιοχής ενώ θα εξυπηρετεί και τους πολίτες στην καθημερινότητα τους αλλά και τους εκατοντάδες τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή μας και τη νότια Λακωνία.

Ο Δήμος Ευρώτα ως κεντρικός Δήμος της Λακωνίας δίνει έμφαση στα έργα της περιοχής σε συνάρτηση την στήριξη του νομού για το κοινό καλό της Λακωνίας.

Το έργο για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Βλαχιώτη είναι ζωτικής σημασίας καθώς θα αναβαθμίσει σε πρώτο βαθμό την ποιότητα του νερού με την αντικατάσταση των παλαιών αμιαντοσωλήνων του εσωτερικού δικτύου με νέους από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς.

Επίσης εγκρίθηκαν οι μελέτες των έργων «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Στεφανιάς» προϋπολογισμού 62.500,00 ευρώ, και «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου» προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ.

Τέλος ο Δήμος Ευρώτα ολοκλήρωσε τις εγκρίσεις μελετών και ανέθεσε τα έργα

  1. «Επισκευή Δημοτικών/κοινοτικών καταστημάτων Τ.Κ. Απιδιάς» προϋπολογισμού 12.000,00 ευρώ,

  2. «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χωρών Τ.Κ Αστερίου» προϋπολογισμού 12.000,00 ευρώ,

  3. «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ Γουβών» προϋπολογισμού 12.000,00 ευρώ.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ευρώτα

 

 


NEWSLETTER