Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 19:14

Ο δήμος ετοιμάζει τη "Λευκή Νύχτα"

Γράφτηκε από την
Ο δήμος ετοιμάζει τη "Λευκή Νύχτα"

Γιορτή για την πόλη της Καλαμάτας θα είναι η "Λευκή Νύχτα", το Σάββατο 31 Αυγούστου, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 4 το ξημέρωμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, "θα προσελκύσει επισκέπτες, θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό για αγορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές με τη λήξη της περιόδου των εκπτώσεων και θα αποτελέσει έναυσμα για πολιτιστικές εκδηλώσεις και γλέντι σε όλη την πόλη.

Οι εκπτώσεις σε σημαντικό ποσοστό, ακόμη και 80%, θα δώσουν το έναυσμα για ένα εμπορικό πανηγύρι, ενώ τα καταστήματα θα φορέσουν τα γιορτινά τους, οι καταστηματάρχες θα μπορούν να απλώσουν μέρος της πραμάτειας τους στο πεζοδρόμιο και να προσφέρουν κεράσματα".

Ο δήμος θα στηρίξει τη διοργάνωση πολιτιστικών δρώμενων σε όλο το κέντρο, στην πλατεία Οθωνος, το Ιστορικό Κέντρο και την πλατεία 23ης Μαρτίου, ενώ θα διοργανώσει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία.

Για τη διοργάνωση της "Λευκής Νύχτας", ο δήμος συνεργάζεται με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Ενώσεων και Σωματείων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας. Ο δήμαρχος θα δώσει συνέντευξη στο "Βήμα", ενώ την Παρασκευή θα μιλήσει σε εκπομπή του "Mega".

Για την προετοιμασία της "Λευκής Νύχτας", έχει συγκροτηθεί οργανωτική επιτροπή με συντονίστρια την Παναγιώτα Ντίντα, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Ανάπτυξης.

 

Οσοι από τους εμπόρους και επαγγελματίες θέλουν να διοργανώσουν μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο πλαίσιο της "Λευκής Νύχτας" καλούνται να επικοινωνήσουν με την οργανωτική επιτροπή, για τον καλύτερο συντονισμό του εγχειρήματος, στο τηλ. 27213 60722.


NEWSLETTER