Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 18:43

Καθυστερημένες ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καθυστερημένες ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

 

Παρήλθε το καλοκαίρι χωρίς να γίνουν στην Καλαμάτα οι εξαγγελθείσες από τη δημοτική αρχή ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες, όπως είπε σήμερα Πέμπτη ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, μετατέθηκαν για...

 

τον... ερχόμενο Οκτώβριο.

Στη σχετική ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται, ειδικότερα, ότι ο δήμαρχος προσδιόρισε για τον επόμενο μήνα την υλοποίηση του πιο πάνω έργου, μέσω δύο εργολαβιών από τον ίδιο ανάδοχο και με πιστώσεις από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και από δανεισμό.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “ο δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε πως απομένουν μόνο γραφειοκρατικές διατυπώσεις για την έναρξη των εργασιών, καθώς υπάρχουν και τα χρήματα και ο ανάδοχος”.

Οπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, “μέσω της εργολαβίας για την αναβάθμιση των εισόδων της πόλεως, θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις επί μεγάλου μήκους στις οδούς Λακωνικής (περί τα 3.000 τετρ. μέτρα), Αρτέμιδος (περί τα 2.500 τετρ. μέτρα), Αθηνών, στη Νέα Είσοδο και στην οδό Σπάρτης”.

Με τη δεύτερη εργολαβία θα ασφαλτοστρωθούν δρόμοι στο κέντρο και τις συνοικίες, μεταξύ των οποίων:

“Στο κέντρο: Πολυχάρους, Γεωργούλη, Βασιλίσσης Ολγας, Αντωνοπούλου, Μαυρομιχάλη, Παλαιολόγου, Αριστομένους (από Φραντζή έως Ξενοφώντος) κ.λπ.

Στο νότιο τμήμα της πόλης: Σανταρόζα, Βουλγαροκτόνου, Ακρίτα, ορισμένα σημεία της Κρήτης αλλά και μικρότεροι δρόμοι νοτίως της Κρήτης, Πλαστήρα (περί τα 2.500 τετρ. μέτρα), Φαρών και Ναυαρίνου (σε παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ) κ.λπ.

Στο βόρειο τμήμα της πόλης: Βενετσάνου Κετσέα, σε στροφή της οδού Σπάρτης, έναντι της Τέντας σε δρόμο που οδηγεί στον Παιδικό Σταθμό της περιοχής κ.λπ.

Στο δυτικό τμήμα της πόλης: πολλές ασφαλτοστρώσεις στη Ράχη, αλλά και στο Ασπρόχωμα, πλησίον του κόμβου Ζαφείρη κ.λπ.

Επίσης, αναμένεται να πέσει άμεσα άσφαλτος σε οδούς περί το Πολιτέικο ρέμα στα Γιαννιτσάνικα και στην οδό Χίου (κοντά στο 11ο Δημοτικό Σχολείο).

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ασφαλτοστρώσεις έγιναν και σε πολλά τοπικά διαμερίσματα, από άλλη εργολαβία, της οποίας οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER