Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 18:03

Κάλεσμα του Δήμου Ευρώτα σε παραγωγούς για συμμετοχή σε έκθεση στο Βερολίνο

Γράφτηκε από την
Κάλεσμα του Δήμου Ευρώτα σε παραγωγούς για συμμετοχή σε έκθεση στο Βερολίνο

Ο Δήμος Ευρώτα καλεί τους Επαγγελματίες να συμμετάσχουν Δωρεάν στην 79η Έκθεση του Βερολίνου «Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα».

 

Ο Δήμος Ευρώτα θέλοντας να συμμετέχει ενεργά στην προώθηση των τοπικών προϊόντων μας και στην διάθεσή τους στο εξωτερικό, καλεί όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας να λάβουν μέρος στην 79η Έκθεση του Βερολίνου στις 17-26 Ιανουαρίου 2014.

Η συμμετοχή και τα έξοδα των ενδιαφερομένων θα καλυφθούν από τον Δήμο Ευρώτα μέσα από το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα ΙΙ» το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα στην τελική του μορφή.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις, που έχουν στόχο την εξαγωγική δραστηριότητα, θα έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία/συμμετοχή σε μία επαγγελματική πλατφόρμα πρόσβασης κι ανάπτυξης στη γερμανική αγορά, τη 2η σε μέγεθος αγορά για τις κατηγορίες τροφίμων, ποτών, γεωργικών & αγροτικών προϊόντων της χώρας μας.

 

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην Διεθνή πράσινη εβδομάδα είναι τα εξής:

 

  • Προϊόντα τροφίμων
  • Φρέσκα προϊόντα όλων των ειδών
  • Μπύρα – κρασί - αλκοολούχα ποτά
  • κρέατα και λουκάνικα,
  • Θαλασσινά, τσάι – βότανα - μπαχαρικά,
  • Γαλακτοκομικά,
  • Γεωργικός και κηποτεχνικός εξοπλισμός
  • Προμήθειες κήπου και θερμοκηπίου,
  • Συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στο τηλέφωνο 27350- 23104.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένες θέσεις.

Ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης για την πολύ σημαντική έκθεση στο Βερολίνο δήλωσε:

"Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου μας να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια εξωστρέφειας των τοπικών μας ποιοτικών δίνοντας το παρόν στο αύριο του τόπου μας. Μέσα από αυτήν την έκθεση όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις ξένες αγορές συμβάλλοντα έτσι στην ανάπτυξη να ανάδειξη των ποιοτικών μας προϊόντων.

Η εξωστρέφεια είναι η σύμμαχος της επιτυχίας στη νέα εποχή για τον τόπο μας και ο Δήμος Ευρώτα θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια.

Η γη μας, ο πρωτογενής τομέας και τα προϊόντας μας είναι η βάση της οικονομίας και πάνω σε αυτή θα πρέπει να επενδύσουμε για να βγούμε από το τούνελ της οικονομική ύφεσης".

 

 

 

 

 

 

 

 


NEWSLETTER