Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 20:23

Στήριξη της Ενωσης Εφοπλιστών σε άπορους Καλαματιανούς

Γράφτηκε από την
Στήριξη της Ενωσης Εφοπλιστών σε άπορους Καλαματιανούς

 

Στήριξη σε 79 άπορες οικογένειες του Δήμου Καλαμάτας θα προσφέρει η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μετά από σχετικό αίτημα της δημοτικής αρχής.

 

Αυτό γνωστοποίησε ο δήμος με σχετική ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι “η επιλογή των οικογενειών έγινε από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου, με αξιολόγηση των σχετικών περιπτώσεων”.

Την θετική ανταπόκριση της Ενωσης ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Θεόδωρος Βενιάμης, στην απαντητική επιστολή του προς το αίτημα του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

Στην επιστολή, όπως παρατίθεται στην ιστοσελίδα του δήμου, αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε δήμαρχε, εν συνεχεία της από 19/6/2013 επιστολής και του αιτήματος που μας απευθύνατε, η ΕΕΕ αποφάσισε να προσφέρει στήριξη σε άπορες οικογένειες του Δήμου Καλαμάτας, που αποδεδειγμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρείτε, χρήζουν άμεσης βοήθειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για ό,τι θα μεριμνήσετε προσωπικά σχετικά με τη διευκόλυνση κάθε απαραίτητης διαδικασίας παραλαβής, φύλαξης και διανομής των προσφερόμενων ειδών, με σκοπό η ΕΕΕ μέσω της συνεργασίας μας να επιτύχει δίκαιη, διαφανή και αξιόπιστη συνδρομή στην αγωνιώδη προσπάθεια των πολλών πασχόντων συνανθρώπων μας να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

Με την ευκαιρία σας συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο κοινωνικής στήριξης, που διεξάγετε τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι συνεργάτες σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην αξιέπαινη αποστολή σας».

 

 


NEWSLETTER