Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 17:48

Τηλεόραση στα χωριά του Ταϋγέτου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τηλεόραση στα χωριά του Ταϋγέτου

 

Η κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα των χωριών του Ταϋγέτου εξετάσθηκε σήμερα Πέμπτη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, με τη συμμετοχή το...

 

αντιδημάρχου Θανάση Ηλιόπουλου, προέδρων Τοπικών Συμβουλίων από χωριά του Ταϋγέτου και του τεχνικού που έχει αναλάβει την επισκευή των τηλεοπτικών αναμεταδοτών στο βουνό αυτό.

Αυτό γνωστοποίησε ο δήμος με ανακοίνωσή του, στην οποία προστίθεται ότι “οι συγκεκριμένοι αναμεταδότες, ο ένας στη Νέδουσα και ο δεύτερος στην Αρτεμισία, είχαν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή από κεραυνούς. Αυτή τη στιγμή, οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί κατά το ήμισυ και γίνεται αναμετάδοση ορισμένων τηλεοπτικών δικτύων. Η ολοκληρωτική αποκατάσταση θα επέλθει περί τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως, αν και η περιοχή είναι εκτός ψηφιακού σήματος, για λόγους τεχνικούς που σχετίζονται με αντακλάσεις μεγάλη μερίδα κατοίκων στις Πηγές, την Αλαγονία, το Λαδά και το Καρβέλι βλέπει με τη βοήθεια αποκωδικοποιητών ορισμένα κανάλια που εντάσσονται στην ψηφιακή εκπομπή.

Στη σημερινή σύσκεψη, εξετάσθηκε η δυνατότητα διεύρυνσης της εκπομπής του αναμεταδότη Νέδουσας, ώστε να συμπεριλάβει και άλλα κανάλια πέραν όσων μέχρι τώρα μεταδίδονται, μέσω δωρεάς τεχνικού εξοπλισμού από κατοίκους της περιοχής”.

Η ανακοίνωση του δήμου καταλήγει αναφέροντας πως “ο Δήμος Καλαμάτας προβαίνει σε επίλυση προβλήματος που δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, παρεμβαίνοντας προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου, όπως έκανε με τη χορήγηση και διασύνδεση υπολογιστών στα περιφερειακά ιατρεία για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση”.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER