Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 12:55

Ξεκινούν οι εργασίες για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Ο Δήμος Τρίπολης προχωρά στην Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας μετά των τέκνων τους στα πλαίσια της Πράξης συγχρηματοδοτούμενης από το ΕΣΠΑ με τον Τίτλο «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» με συνολικό προϋπολογισμό λειτουργίας 700.000,00 για την δημιουργία και λειτουργία του Ξενώνα, εκ των οποίων τα 100.000,00 αφορούν την διαμόρφωση του χώρου και την προμήθεια των επίπλων.

Το συμφωνητικό για την διαμόρφωση του χώρου είναι ύψους 45.329 με ΦΠΑ 23% με την Κ/ξία «Λαμπρόπουλος Ευάγγελος και Λαμπρόπουλος Νικόλαος» με έκπτωση 28,05%.

Η υπηρεσία έχει διενεργήσει τις απαραίτητες διαδικασίες τόσο για την προμήθεια των επίπλων όσο και για την πρόσληψη του προσωπικού. Έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης μέρους του επιστημονικού προσωπικού, Διοικητικό στέλεχος - διαχειριστή/ίστρια (με ειδίκευση στην κοινωνική διοίκηση) και Κοινωνική/ό Λειτουργό. Βρίσκετε στο τέλος η διαδικασία επαναπροκήρυξης της θέσεως Ψυχολόγου και τις επόμενες μέρες θα προκηρυχθεί. 

 

 Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης