Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 20:03

Ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης Πύλου-Γιάλοβας

Γράφτηκε από την

Ξεκινά το έργο ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου Πύλου -Γιάλοβας. Η εργολήπτρια εταιρεία "Δημόπουλος ΑΤΕ" εγκατέστησε το εργοτάξιο και εντός δεκαπενθημέρου αρχίζουν οι εργασίες.

Στο εργοτάξιο στη Γιάλοβα βρέθηκαν ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΠ Πάνος Ανδριανόπουλος και ο αντιδήμαρχος Περικλής Κοντογόνης, προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν από τον αρμόδιο εργολάβο για την έναρξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Στο μεταξύ, με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση του έργου αγροτική οδοποιίας στο Βλαχόπουλο, προϋπολογισμού 615.000 ευρώ.

 

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παπαφλέσσα Νικόλαος Βάγγαλης, συνοδεία της προϊσταμένης του Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Μαρίας Σταυροπούλου και του μηχανικού Χρυσοβαλάντη Κότση, επισκέφθηκαν το χώρο των εργασιών. Ο ανάδοχος τους παρουσίασε τις εργασίες που έχουν γίνει και τους ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων που ακολουθούν. Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, «θα συμβάλει στη διευκόλυνση και την αναβάθμιση της περιοχής, κατά βάση αγροτικής, ενισχύοντας και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων».