Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 11:08

Σε διεθνή έκθεση για τουρισμό γάμων ο Δήμος Μονεμβασίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε διεθνή έκθεση για τουρισμό γάμων ο Δήμος Μονεμβασίας

 

Στη μεγαλύτερη έκθεση γάμου της Μεγάλης Βρετανίας συμμετείχε ο Δήμος Μονεμβασίας, φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΕΟΤ. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προώθηση της Μονεμβασιάς ως προορισμό γάμων στην αγορά της Αγγλίας. Η έκθεση με τίτλο ''NATIONAL WEDDING SHOW'' διοργανώθηκε στο Birmingham της Αγγλίας από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2013.

Κατά τη διάρκεια τις έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία της Αγγλίας, τα οποία εξειδικεύονται στη διοργάνωση ταξιδιών γάμου. Παράλληλα τα  μέλη της επιτροπής τουρισμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Άγγλους επισκέπτες παρουσιάζοντάς τους τα πλεονεκτήματα και τη μοναδικότητα της περιοχής. Ο τουρισμός γάμων είναι μια εξειδικευμένη μορφή τουρισμού με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στο Δήμο Μονεμβασιάς. Την αποστολή αποτέλεσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Χαράλαμπος Λύρας και το μέλος της Επιτροπής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας Δημήτρης Πολλάλης.

"Ο Δήμος Μονεμβασίας μπορεί να αποτελέσει δημοφιλή προορισμό γάμων προερχόμενων από το εξωτερικό και η Αγγλία αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά στην Ευρώπη για αυτού του είδους τουρισμό. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία τους" αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER