Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 17:44

Αίθουσα από τον Δήμο Καλαμάτας για το Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Αυτισμό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αίθουσα από τον Δήμο Καλαμάτας για το Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Αυτισμό

 

Στην παραχώρηση αίθουσας και χώρων για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αυτισμό προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταποκρινόμενος άμεσα σε...

 

αίτημα που υπέβαλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Μεσσηνίας.

Το παραπάνω γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο δήμος, προσθέτοντας ότι η διοίκηση του εν λόγω συλλόγου επισκέφθηκε την Τετάρτη το βράδυ το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να εκφράσει ευχαριστίες για την ενέργεια αυτή.

Οπως διευκρινίζει ο δήμος, η αίθουσα συγκεντρώσεων, εμβαδού 67,34 τετραγωνικών μέτρων, που παραχωρήθηκε με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Σύλλογο -μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο ανατολικά-, βρίσκεται στο χώρο του οικισμού εργατικών κατοικιών Καλαμάτα V, απέναντι από το Ασυλο Ανιάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που τέθηκε για υποστήριξη των παιδιών που αποφοιτούν από το Κέντρο Ημέρας και είναι άνω των 17 ετών. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, θα υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα απασχόλησης που θα το υποστηρίζουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κεραμίστες και ζωγράφοι, με δαπάνες του δήμου, σε χώρο που θα αποφασίσει η Σχολική Επιτροπή”.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER