Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 14:48

Δήμος Μεσσήνης: Ενημέρωση επαγγελματιών για τη νέα ιστοσελίδα

Γράφτηκε από την
Δήμος Μεσσήνης: Ενημέρωση επαγγελματιών για τη νέα ιστοσελίδα

 

Τη νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μεσσήνης παρουσίασαν προχθές το απόγευμα στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του δήμου ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος. 

 

Ο δήμαρχος κάλεσε τους παραβρισκόμενους να αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τη νέα διαδικτυακή πύλη του δήμου για την προβολή και προώθηση της επιχείρησής τους. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προέτρεψε τους επαγγελματίες σε συνεργασία των φορέων τους (ξενοδόχων, ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων, ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος), ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Τόνισε, συγχρόνως, ότι είναι απαραίτητη και η συνεργασία των παραγωγών τοπικών προϊόντων, τυποποιητών και εμπόρων, με στόχο να προβληθεί η υπεραξία των προϊόντων της περιοχής και να προωθηθούν αποτελεσματικότερα.

 

Το λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τη δημοτική αρχή Μεσσήνης για την προώθηση του τουρισμού και την προβολή της περιοχής και των τοπικών προϊόντων. Επίσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του δήμου στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Τουριστικών Δεικτών, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα και μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνεργαστούν και να συνεισφέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διαμόρφωση του τουρισμού που θα επιθυμούσαν να έχουν στον τόπο τους. 


NEWSLETTER