Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 13:12

Βελτίωση του δρόμου προς τον Βουλκάνο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βελτίωση του δρόμου προς τον Βουλκάνο

 

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μεσσήνης θα ληφθεί η απόφαση ανάδειξης του οριστικού μειοδότη και υπογραφής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου που αφορά στη βελτίωση του δρόμου από το...

Κακοπέτρι έως τη διασταύρωση του δρόμου Βαλύρας - Αρχαίας Μεσσήνης, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης, μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος με τον ανάδοχο, παρουσία και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ανδρέα Καραμπέτσου, στην οποία συζητήθηκε η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, με την οποία γίνεται δεκτή η προσφυγή του μειοδότη στο διαγωνισμό του εν λόγω έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το φυσικό αντικείμενο αφορά τη βελτίωση του υφιστάμενου αγροτικού χωματόδρομου, μήκους περί τα 2,7 χιλιόμετρα, από το Κακοπέτρι έως τη Μονή Βουλκάνου, δηλαδή τη διασταύρωση με την οδο Βαλύρας - Αρχαίας Μεσσήνης. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, σύμφωνα με τα τεύχη δημοπράτησης, ορίζεται σε 5 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο δήμος γνωστοποιεί, με την ανακοίνωσή του, ότι το έργο προβλέπει “εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής πλευρικής τριγωνικής επενδεδυμένης τάφρου, τεχνικά έργα απορροής ομβρίων, σήμανση και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας”.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER