Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 15:17

Γνωμοδότηση του Δ.Σ. Καλαμάτας για τα ρέματα της Βέργας

Γράφτηκε από την
Γνωμοδότηση του Δ.Σ. Καλαμάτας για τα ρέματα της Βέργας

Για τη μελέτη οριοθέτησης των ρεμάτων της Βέργας καλείται να γνωμοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στην επόμενη συνεδρίασή του που έχει προγραμματιστεί...

 

τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.
Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Με την ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω μελέτη θα παραμείνει αναρτημένη στο δημοτικό κατάστημα της Βέργας μέχρι τις 11 του μήνα, ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οπως προστίθεται στην ανακοίνωση του δήμου, «για τη μελέτη των ρεμάτων έχει ήδη γνωμοδοτήσει το Τοπικό Συμβούλιο  της Βέργας, σε συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου παρουσία της αρμόδιας εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Ντίντα, υπηρεσιακών στελεχών και πολλών ιδιοκτητών.
Η Παν. Ντίντα -με εντολή του δημάρχου- ενημέρωσε το Τοπικό Συμβούλιο και τους ιδιοκτήτες για το περιεχόμενο της μελέτης και διαβεβαίωσε ότι ο δήμος κάνει ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε πολύ σύντομα η πολεοδομική μελέτη να επανεγκριθεί χωρίς προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη των ρεμάτων είναι μια από τις δύο μελέτες που είχαν απαιτηθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) για την επανέγκριση της πολεοδομικής μελέτης της Βέργας. Η μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, που είναι η έτερη προαπαιτούμενη μελέτη, έχει ήδη διαβιβαστεί στο ΥΠΕΚΑ προς έγκριση» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.


NEWSLETTER