Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 11:11

Ρυθμίσεις για τα νέα φανάρια στην Κρήτης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ρυθμίσεις για τα νέα  φανάρια στην Κρήτης

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας πρόκειται να γνωμοδοτήσει επί των προτάσεων οριοθέτησης των ρεμάτων της περιοχής Παραλίας Βέργας, σύμφωνα με τη μελέτη επικαιροποίησης και συμπληρωματικής οριοθέτησης, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητήσει και θα εγκρίνει τις ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης για τη λειτουργία των φαναριών στη διασταύρωση των οδών Κρήτης - Φιλελλήνων - Μιαούλη.
Ακόμα, αναμένεται να ασχοληθεί με την παραχώρηση ειδικών θέσεων στάθμευσης σε ΑΜΕΑ, τον καθορισμό χώρου στάσης ή στάθμευσης (πιάτσα) ταξί στο Αλμυρό και την παράταση προθεσμίας αλλαγής εξωτερικού χρωματισμού των ταξί.

Σχόλια  

+1 # XAMAN 07-11-2013 15:09
Εαν φτάσαμε να θεωρούμε το χρώμα των ταξί θέμα ποιότητας ζωής, τότε σίγουρα θα εχουμε βρεί το τρόπο να υπολογίζουμε πόσοι κάδοι χρειάζονται σε κάθε μέρος ώστε πάντα να υπάρχει ένας κάδος που να χωράει τα σκουπίδια που τώρα αφήνουν εξω από τους κάδους και βρωμίζει η γύρω περιοχή. Είναι απλή αριθμητική εαν διαιρέσουν τον προσεγγιστικό όγκο των σκορπισμένων σκουπιδιών ενός τριημέρου με την χωρητικότητα ενός κάδου θα προκύψει ο αριθμός των πρόσθετων κάδων που χρειάζονται.

Ομως αυτά δεν διδάσκονται στην Εξαρχείων Μεγάλη Πλατεία (ΕΜΠ) όπου πολλοί από τον Δήμο πήραν τα πτυχία τους, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα της διαχείρησης που προσπαθούν να κάνουν.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER