Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 12:28

Μακαρόνια για τους άπορους από τον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Μακαρόνια για τους άπορους από τον Δήμο Καλαμάτας

Πάνω από 500 άπορες οικογένειες στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας θα κληθούν σύντομα να παραλάβουν μακαρόνια, από τον δήμο και από...

την Κοινωφελή του Επιχείρηση «Φάρις».
Οπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας, ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη παραλήφθηκαν 6 τόνοι μακαρόνια, «για να διανεμηθούν σε δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν τροφίμων προς απόρους έτους 2013, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το διαχειρίζεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».
Στην ανακοίνωση του δήμου διευκρινίζεται ότι «οι κάτοικοι της Καλαμάτας, του Ασπροχώματος, του Αντικαλάμου και της Σπερχογείας θα εξυπηρετηθούν μέσω του Δήμου Καλαμάτας, ενώ εκείνοι από τους πρώην Δήμους Αρφαρών, Θουρίας, Αριος, καθώς και από τη Μικρή Μαντίνεια, τη Βέργα, τα Λέικα και τις κοινότητες του Ταϋγέτου μέσω της Κ.Ε. ''Φάρις''».
Ο δήμος, συνεχίζει η ανακοίνωση, «παρέλαβε ποσότητα 2.146 κιλών μακαρονιών και η ''Φάρις'' 3.682 κιλών. Τα μακαρόνια παρασκεύασε ελληνική εταιρεία και απεστάλησαν από το εργοστάσιό της στη Λάρισα. Οι οικογένειες που θα παραλάβουν τρόφιμα μέσω του δήμου είναι 155 και μέσω της ''Φάρις'' 350.
Τα τρόφιμα αποθηκεύθηκαν σε χώρο του Δήμου Καλαμάτας και η διανομή θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Θα ακολουθήσει αποστολή προς το Δήμο Καλαμάτας ελαιολάδου, φέτας, κεφαλογραβιέρας και κασεριού, για διανομή στους δικαιούχους».


NEWSLETTER