Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 13:26

Κάρτα αλληλεγγύης στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κάρτα αλληλεγγύης στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Στην έκδοση «Δημοτικής κάρτας αλληλεγγύης» προχωρά ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, με στόχο την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών. Πρόκειται για μια συνεργασία του δήμου με τους επαγγελματίες στους τομείς των τροφίμων, της ένδυσης-υπόδησης και της παιδείας και της ιατρικής περίθαλψης.

 

Ο δήμος έχει εξασφαλίσει ετήσια έκπτωση προς τους δικαιούχους, και οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και κατάθεση δικαιολογητικών πρέπει να απευθυνθούν στα ΚΕΠ Βλαχόπουλου, Μεθώνης, Πύλου, Χανδρινού, Χαρακοπιού, Χώρας, καθώς επίσης στο δημοτικό κατάστημα Κορώνης και στους ανταποκριτές του ΟΓΑ, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. 

Στη συνέχεια θα εκδοθεί κάρτα για κάθε οικογένεια ή μεμονωμένο άτομο που αποδεδειγμένα ανήκει σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες: άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με βεβαιωμένο ποσοστό αναπηρίας, άνεργοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: εκκαθαριστικό Εφορίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αποφάσεις αναπηρίας, προνοιακό επίδομα και κάρτα ανεργίας.

 

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανταπόκριση των επιχειρηματιών υπήρξε άμεση στην πρωτοβουλία του δήμου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER