Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 13:27

Παρέμβαση του κράτους για τις κλοπές μετάλλων στο Αργος ζητάει ο Καμπόσος

Γράφτηκε από την
Παρέμβαση του κράτους για τις κλοπές μετάλλων στο Αργος ζητάει ο Καμπόσος

Ο δήμαρχος Αργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, με αφορμή ζημιές που έχουν προκληθεί νυχτερινές ώρες, τις τελευταίες ημέρες σε εκατοντάδες τάφους σε νεκροταφεία της περιοχής, με την αποκόλληση καντηλιών και κάθε λογής μεταλλικών αντικειμένων από τα μνήματα, καλεί τις αρχές, ΣΔΟΕ και αστυνομία, να παρέμβουν δυναμικά και να πραγματοποιήσουν ελέγχους, «γιατί κάπου πηγαίνουν και τα πουλάνε, σε κάποιους κλεπταποδόχους».

 

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για βεβηλώσεις τάφων, σημειώνοντας ότι πήραν ακόμα και εικόνες από τα μνήματα, ενώ αναφέρει ότι παίρνουν σχάρες υπονόμων, με κίνδυνο να πέσουν αυτοκίνητα μέσα στους υπονόμους και να σκοτωθούν άνθρωποι.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Καμπόσος επισημαίνει ότι, σήμερα το πρωί, του καταγγέλθηκε από κάτοικο της Νέας Κίου, πως ολόκληρη ομάδα με αγροτικό αυτοκίνητο έκλεβε τα φρεάτια στην παραλιακή οδό Νέας Κίου - Ναυπλίου και ενημέρωσε την αστυνομία.

Τέλος, ο δήμαρχος Αργους καλεί τις αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, να παρέμβουν και να ασκήσουν ενδελεχείς ελέγχους, για να σταματήσει το φαινόμενο της κλοπής μετάλλων.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER