Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 21:27

Ανακοινώθηκαν 6 αντιδήμαρχοι στο Δήμο Γορτυνίας

Γράφτηκε από την

Εξι αντιδημάρχους όρισε ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος για το τρέχον έτος. Οι πρώτοι αντιδήμαρχοι του καλλικρατικού δήμου είναι οι εξής:
Γιάννης Σακελλαρίου, με αρμοδιότητα στα οικονομικά του δήμου (κατάρτιση του προϋπολογισμού, διαχείριση των εσόδων, δημοτική περιουσία, διαχείριση δαπανών, προμήθειες, αποθήκη, λογιστήριο και ταμειακή υπηρεσία, καθώς και μισθοδοσία). Επίσης αναλαμβάνει τα θέματα του τ. Δήμου Βυτίνας.
Διονύσης Παρασκευόπουλος, με αρμοδιότητα στη διοίκηση του δήμου (πρωτόκολλο, προσωπικό, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, διοικητική μέριμνα, Γραφείο Αλλοδαπών, διαφάνεια και ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ΚΕΠ, Δημοτική Αστυνομία και ανταποκριτές του ΟΓΑ). Αναλαμβάνει ακόμη τα θέματα του τ. Δήμου Ηραίας.
Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος, με αρμοδιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, την πολιτική προστασία, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, την ύδρευση - αποχέτευση, τον ηλεκτροφωτισμό και τα θέματα του τ. Δήμο Κλείτορος.
Παναγιώτης Γκιόκας, με αρμοδιότητα στην καθαριότητα, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση, το γραφείο κίνησης, τη συντήρηση των οχημάτων, τα κοιμητήρια και τα θέματα του τ. Δήμου Λαγκαδίων.
Κωνσταντίνος Χριστοδουλόπουλος, με αρμοδιότητα στην αγροτική ανάπτυξη, τον αγροτουρισμό, την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων, καθώς και στα θέματα που αφορούν του τ. Δήμου Τροπαίων.
Κυριάκος Τσαφαράς, με αρμοδιότητα στην παιδεία, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη νεολαία, καθώς επίσης τους τ. Δήμους Δημητσάνας και Τρικολώνων.
Για τον τ. Δήμο Κοντοβάζαινας αρμόδιος θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος.
Ε.Τ.


NEWSLETTER