Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 21:33

Συνάντηση με πρώην δημάρχους στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των καποδιστριακών ΟΤΑ που συγκροτούν πλέον το νέο Δήμο Μεσσήνης συζήτησε ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος με τους πρώην δημάρχους, σε συνάντηση που είχε μαζί τους χθες το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Μεσσήνης.
Η παραλαβή από το νέο δημοτικό σχήμα των υποδομών και του υλικού των πρώην δήμων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Στη συνάντηση μετείχαν, οι πρώην δήμαρχοι Αίπειας Νίκος Αναστασόπουλος, Ανδρούσας Μένης Παπαδόπουλος, Αριστομένη Γιάννης Μπρατσιάκος, Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, Πεταλιδίου Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Τρικόρφου Ηλίας Πατσιώτης.
Οπως είναι γνωστό, οι Ι. Μπρατσιάκος και Ηλ. Πατσιώτης είναι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης, εκλεγμένοι με το Στ. Αναστασόπουλο. Ο Ν. Αναστασόπουλος είναι σύμβουλος στο συνδυασμό του Νίκου Τζώρτζη -στη μείζονα μειοψηφία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου- ενώ ο Κ. Γεωργακόπουλος έχει εκλεγεί, με τον ίδιο συνδυασμό, στη δημοτική κοινότητα Βαλύρας.
Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER