Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 11:38

Γραφείο στο Δήμο Καλαμάτας για επανασύνδεση ηλεκτρικού

Γράφτηκε από τον
Γραφείο στο Δήμο Καλαμάτας για επανασύνδεση ηλεκτρικού

Ρόλο μεσολαβητή μεταξύ της ΔΕΗ και των πολιτών που τους έχουν κόψει το ρεύμα επιχειρεί να διαδραματίσει ο Δήμος Καλαμάτας. Ετσι από χθες στη Διεύθυνση Πρόνοιας, που στεγάζεται στο Διοικητήριο, στο γραφείο 358 λειτουργεί ειδικό κλιμάκιο με δημοτικούς υπαλλήλους, το οποίο δέχεται αιτήσεις για επανασύνδεση του ρεύματος. 

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, σε καθημερινή βάση οι αιτήσεις αυτές θα διαβιβάζονται στη ΔΕΗ για να δρομολογείται η άμεση επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως, αν χρειαστεί, ο Δήμος Καλαμάτας μπορεί να διαθέσει δικά του συνεργεία για να επιταχυνθούν οι συνδέσεις, ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των εορτών. Διευκρίνισε πάντως ότι αυτό αφορά μόνο όσους τους έχουν κόψει το ρεύμα λόγω οφειλών, και όχι όσους έχουν ρεύμα αλλά δυσκολεύονται να πληρώσουν - καθώς όπως είπε “όλοι δυσκολεύονται, ακόμα και ο δήμαρχος”. 

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες πάντως μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27213 61833 και να απευθύνονται στο γραφείο 358 στο Διοικητήριο. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ, καθώς και έναν πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ. 

 

Δ.Πλ.


NEWSLETTER