Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 12:21

Ικανοποίηση και εξηγήσεις Μπάμη για τον κόμβο Μελιγαλά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ικανοποίηση και εξηγήσεις Μπάμη για τον κόμβο Μελιγαλά

“Πανηγυρική” ανακοίνωση για τον κόμβο του νέου αυτοκινητόδρομου στο ύψος της ΒΙΠΕ Μελιγαλά, που αναμένεται τελικά να κατασκευαστεί, εξέδωσε χθες ο Δήμος Οιχαλίας. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: 

 

«Ενα αίτημα των δημοτών που υφίσταται από την εποχή σχεδιασμού του νέου αυτοκινητόδρομου (Τσακώνα - Καλαμάτα) ήταν να γίνει κόμβος στο Μελιγαλά και επιτέλους μετά από πολλά χρόνια έλαβε τη λύση του. Το συγκεκριμένο θέμα ήταν από τους στόχους της δημοτικής αρχής. Συγκεκριμένα πρόκειται για την κατασκευή της σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου με την Αρχαία Μεσσήνη και τη ΒΙΠΕ Μελιγαλά η οποία θα διαμορφωθεί σε ημικόμβο, ήτοι έξοδος από το δεξιό κλάδο του αυτοκινητόδρομου (κατεύθυνση Αθήνας - Καλαμάτας) και είσοδος επί του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου (κατεύθυνση Καλαμάτας - Αθήνας). Σε συνδυασμό με την επικείμενη κατασκευή και του νέου αυτοκινητόδρομου (Ολυμπία Οδός - τμήμα Καλό Νερό Τσακώνα) ο δήμος μας αυξάνει τις δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης, δεδομένου ότι και η ΒΙΠΕ Μελιγαλά θα δύναται να προσελκύσει νέους επενδυτές, αλλά και από τους επισκέπτες - διερχόμενους προς την Αρχαία Μεσσήνη τα καταστήματα θα έχουν μεγαλύτερη κίνηση». 

 

 

Σχόλια  

0 # Ar 14-12-2013 19:56
Εχουν κλείσει όλες οι υπηρεσίες του δήμου και οι περισσότεροι πολίτες πηγαίνουν στην Καλαμάτα και συγχρόνως καθηγητές έρχονται στα σχολεία του δήμου. Ο κύριος δήμαρχος ανακουφισμένος για την διευκόλυνση των δημοτών του δημιουργεί ενα ημικομβο όπου δεν υπάρχει ούτε είσοδος για την Καλαμάτα ούτε έξοδος απο την Καλαμάτα οπότε στην ουσία δεν εξυπηρετούνται οι δημότες. Φροντίζουν βουλευτές και δήμαρχοι πως να έχουν πρόσβαση στον νομό για να πάρουν τους ψήφους τους ντροπή τους τουλάχιστον δεν πρέπει να μιλάνε στην Ελλάδα δεν μπορούν να κάνουν κάτι σωστό.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER