Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 22:15

Στις Βρυξέλλες ο Δημήτρης Καφαντάρης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στις Βρυξέλλες ο Δημήτρης Καφαντάρης

 

Τη Τρίτη 17 με Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης βρέθηκε στις Βρυξέλλες, ύστερα από πρόσκληση της ευρωβουλευτού Ρόδη Κράτσα με σκοπό την ενημέρωση της εξέλιξης που αφορά στην πέμπτη προγραμματική περίοδο.

 

Στην επικείμενη επίσκεψη πραγματοποιήθηκαν θεσμικές συναντήσεις του κ. Καφαντάρη με Ελληνες Ευρωβουλευτές βουλευτές αλλά και με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να συζητήσουν το πλαίσιο της επιπλέον χρηματοδότησης του Δήμου μας.

Επιπλέον, ο κ. Καφαντάρης με στόχο την θετική αξιολόγηση παρουσίασε στα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύουν από κοινού οι τέσσερεις εμβληματικές κοινότητες της Μεσογειακής Διατροφής, με γνώμονα το γενικότερο πλαίσιο πολιτιστικής και αναπτυξιακής συνεργασίας και σχεδιασμού προωθητικών ενεργειών των τοπικών προϊόντων, το οποίο και αποβλέπει στην εξωστρέφεια αυτών .

Εκτενέστερα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δυνατότητες που παρέχονται στον Δήμο μας, σε συνεργασία με άλλους Δήμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την υποβολή κοινών προτάσεων σε επιμέρους θέματα.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης εξέφρασε την ικανοποίηση για την έκβαση των συναντήσεων καθώς υπήρξε πολύ θετικό κλίμα από τους εταίρους και επιτεύχθηκε ο σκοπός του ταξιδιού. Όπως και ο ίδιος ανέφερε το ταξίδι ήταν σημαντικό γιατί αποκομίσαμε πληροφορίες ώστε να ανοίξουμε νέους δρόμους επικοινωνίας με την Ευρώπη.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου Νέστορος

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER