Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 11:15

Συνταξιοδοτείται ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Μένης Τσαούσης

Γράφτηκε από την
Συνταξιοδοτείται ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Μένης Τσαούσης

Πλακέτα επέδωσε χθες ο δήμαρχος στον Αριστείδη (Μένη) Τσαούση, μέχρι τώρα Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Καλαμάτας, ο οποίος συνταξιοδοτείται, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύχρονων και πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος επαίνεσε τη συμβολή του κ. Τσαούση στην ανάπτυξη και λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, τονίζοντας ότι πάντοτε δρούσε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Ιδιαίτερα στάθηκε στα μεγάλα έργα που εκτελεί ή πρόκειται να εκτελέσει η ΔΕΥΑΚ, όπως η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, η επεξεργασία της λυματολάσπης, η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και η αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης επί μήκους περίπου 60 χιλιομέτρων στην πόλη της Καλαμάτας. Τόνισε, μάλιστα, πως εν όψει βρίσκονται νέα σημαντικά έργα που θα πρέπει να εκτελέσει η ΔΕΥΑΚ, σχετικά με τη διαχείριση των ομβρίων, εντός Καλαμάτας και στις Τοπικές Κοινότητες.

Ο δήμαρχος, με απόφασή του, όρισε τον κ. Τσαούση άμισθο συνεργάτη του σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, προκειμένου οικειοθελώς να συνεχίσει να προσφέρει στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας τις καλές του υπηρεσίες.

Ο Αριστείδης Τσαούσης ευχαρίστησε συγκινημένος το δήμαρχο για τη «μεγάλη τιμή», όπως είπε, και τόνισε πως στο πρόσωπό του «τιμώνται οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ», καθώς «χωρίς τη συμβολή τους δε θα είχε γίνει τίποτε».

Επαινετικά για τον κ. Τσαούση μίλησαν, ακόμη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ανδρέας Καραγιάννης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση Παναγιώτης Κουφαλάκος.

 


NEWSLETTER