Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 15:28

Μπουζιάνης-Μπούχαλης εναντίον Φαββατά στην Οικονομική Επιτροπή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Μπουζιάνης-Μπούχαλης εναντίον Φαββατά στην Οικονομική Επιτροπή Καλαμάτας

Επίθεση στο σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Φαββατά εξαπέλυσαν χθες στελέχη της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με αφορμή την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης και τη δήλωση - σχόλιο του κ. Φαββατά πως μετέχουν σε συνεδριάσεις οργάνων που αμείβονται.

 

Απαντώντας σε ερώτηση - σχόλιο του κ. Φαββατά για το ενοίκιο του παγοδρομίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής - αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης παρατήρησε, μεταξύ άλλων: «Λέτε ψέματα, πετάτε λάσπη. Δε δέχομαι υπονοούμενα, δε δέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Προερχόσαστε από ένα δήμο που δεν ελεγχόσαστε και το είχατε κάνει μαγαζί σας».

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης δήλωσε πως «η κριτική σας έφθασε στα όρια της λασπολογίας. Δεν έχω πάρει και ούτε πρόκειται να πάρω ένα ευρώ από συνεδριάσεις επιτροπών και Δ.Σ. στη "Φάρις"».

Ο κ. Φαββατάς επέκρινε τη δημοτική αρχή που δεν έκανε διαγωνισμό για το παγοδρόμιο (έχει εγκατασταθεί στο πάρκινγκ), όπως έκανε με το καρουζέλ που από τις 4.000 έφθασε τις 10.000 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Δήμος για ένα μήνα να πάρει μόνο 2.500 ευρώ. Ο κ. Μπουζιάνης είπε ήταν ότι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η εγκατάσταση του παγοδρομίου, με τη συμφωνία ο ενδιαφερόμενος να πληρώσει μόνο την αξία των θέσεων του πάρκινγκ (36 συνολικά) που θα καταλάβει. Ο αντιδήμαρχος, μάλιστα, υποστήριξε, ότι ο επαγγελματίας δίνει και 700 ευρώ παραπάνω από την αξία των θέσεων.

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER