Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 08:30

Το 3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Γράφτηκε από την
Το 3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Το 3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος θα γίνει στην Αρχαία Μεσσήνη από τις 31 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου και από τώρα ο Δήμος Μεσσήνης και η Οργανωτική Επιτροπή αναζητά εθελοντές.

Οι εθελοντές, όπως κάνει γνωστό η σχετική ανακοίνωση, θα βοηθήσουν στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ και όλων των παράλληλων δράσεών του. Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του Φεστιβάλ σε βασικούς τομείς της διοργάνωσης όπως: συνοδεία θεατρικών ομάδων και ξένων προσκεκλημένων, ταξιθεσία στο αρχαίο θέατρο, υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, ημερίδων και παράλληλων εκδηλώσεων, γραφιστικές εφαρμογές στα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες και παράλληλες εκδηλώσεις, υποστήριξη ξεναγήσεων θεατρικών ομάδων και ξένων προσκεκλημένων, στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων, 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ για το χρονικό διάστημα από τα μέσα Μαρτίου έως και τα μέσα Ιουνίου 2014. Οι εθελοντές θα ενταχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή στο συνολικό οργανόγραμμα ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο, τα ενδιαφέροντα, τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Μετά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών τους, θα δοθεί σε κάθε ένα εθελοντή βεβαίωση εθελοντικής απασχόλησης από το Δήμο Μεσσήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που διατίθεται: από το Δήμο Μεσσήνης (στο γραφείο της Ευγενίας Ντρε 27223 60105, στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεσσήνης) ή να την κατεβάσουν από τη σελίδα του Φεστιβάλ (http://ancientmessenefestival.blogspot.gr/). 

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τη συμπληρώσουν και να την παραδώσουν έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ως εξής: αυτοπροσώπως, μέχρι τις 12 στην Ευγενία Ντρε στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεσσήνης ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Μεσσήνης, (3ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, υπόψη Ευγενίας Ντρε), οδός Δημάρχου Παύλου Πτωχού - Τ.Κ. 24200 Μεσσήνη ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: edre@messini.gr.

Οι εθελοντές θα ειδοποιηθούν από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, για να ενημερωθούν λεπτομερειακά για όλες τις δράσεις και να παρακολουθήσουν τις οργανωτικές συναντήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση, για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής στις παραπάνω δράσεις, είναι η διάθεση για ουσιαστική συμβολή και η δυνατότητα να λειτουργεί ως μέλος μιας «μεγάλης οικογένειας» που συνδιοργανώνει το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη.


NEWSLETTER