Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 19:29

Συνάντηση Αναστασόπουλου με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ

Γράφτηκε από την

Το δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφτηκαν χθες στο γραφείο του οι εκπρόσωποι του Πολυδύναμου Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, ο ψυχίατρος Γιάννης Μακρής και η ψυχολόγος Εφη Μουρούφα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης για τον εντοπισμό και την ενημέρωση πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα προγράμματα. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης ΚΕΑΔΗΜ Ελένη Τσέλιου, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Δαβίλλας. 

Οι υπηρεσίες του ψυχοδιαγνωστικού κέντρου απευθύνονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα σε συνδυασμό με τις εξαρτήσεις. Παράλληλα ασχολούνται και με τη θεραπεία της εξάρτησης από το αλκοόλ, από τα τυχερά παιχνίδια, άλλα και από το Διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες τους προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες. 

 

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μεσσήνης για να ενισχύσει την προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο διαθέτει χώρο στα γραφεία της ΚΕΑΔΗΜ για την υποδοχή των δικαιούχων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, Κουμουνδούρου 3, Καλαμάτα, τηλ. 27210 89482 ή στον Κοινωνική Υπηρεσία της ΚΕΑΔΗΜ, στο τηλ. 27220 26329.