Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 08:05

Ανάπλαση Αναγνωσταρά, Γεωργούλη Πολυχάρους και Κολοκοτρώνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανάπλαση Αναγνωσταρά, Γεωργούλη Πολυχάρους και Κολοκοτρώνη

Παράπονα για τα προβλήματα της οδού Αναγνωσταρά που δυσχεραίνουν την κίνηση στα καταστήματά τους, έκαναν προχθές το βράδυ επαγγελματίες της περιοχής, στο δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα, σε συνάντησή τους στο Δημαρχείο.

Τα προβλήματα που ανέφεραν, είναι τα στενά πεζοδρόμια, η αδυναμία στάθμευσης, ο ελλιπής φωτισμός, τα εγκαταλελειμμένα διατηρητέα κ.ά.

Απαντώντας, όπως ανακοινώθηκε, ο δήμαρχος σημείωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η ανάπλαση των οδών Κολοκοτρώνη, Αναγνωσταρά, Πολυχάρους και Γεωργούλη. Και είπε ότι για το σκοπό αυτό είναι αναγκαία η συνεργασία και οι προτάσεις των κατοίκων και των επαγγελματιών των οδών αυτών.

Ο κ. Νίκας παρότρυνε τους επαγγελματίες της οδού Αναγνωσταρά να συζητήσουν μεταξύ τους και στη συνέχεια με αρμόδιο αρχιτέκτονα του δήμου, για τα στοιχεία της ανάπλασης. Η πρόταση θα είναι η κατασκευή διευρυμένων πεζοδρομίων, η απελευθέρωση των πεζοδρομίων, η δυνατότητα στάθμευσης μόνο σε συγκεκριμένους χώρους, ο κατάλληλος φωτισμός κ.λπ. Το έργο αυτό, σύμφωνα με το δήμαρχο, θα ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER