Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 21:20

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο – "Σμυρνιωτάκο" αποκάλεσε τον Δήμαρχο ο Κάμαρης και τσακώθηκε με Ταλούμη! (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο – "Σμυρνιωτάκο" αποκάλεσε τον Δήμαρχο ο Κάμαρης και τσακώθηκε με Ταλούμη! (βίντεο)

Θέμα για τις παράνομες κατασκευές καταστημάτων έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιπροσωπεία του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (Κάμαρης, Τότσης, Μπασακιώτης και Κοττής).

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Αρχικά, μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ηλίας Κάμαρης ο οποίος είπε ότι «έχουν φτιαχτεί δεύτερα μαγαζιά, έχουν φτιάξει κάποια κλουβιά. Με τη βοήθεια του Δημάρχου, ξεφεύγουν οι καταστηματάρχες. Δεν φταίνε οι καταστηματάρχες, φταίει η κεφαλή.

Ήρθαμε εδώ για να εφαρμοστεί η κανονιστική. Εφαρμόζεται;».

Η απάντηση του Δημάρχου προς τον Κάμαρη «γιατί δεν την εφαρμόσατε εσείς όταν ήσασταν υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας;» προκάλεσε την οργή του Προέδρου της Κοινότητας ο οποίος αποκάλεσε «Σμυρνιωτάκο» τον Δήμαρχο και να του λέει ότι «δεν βγήκες μόνος σου, εμείς σε βγάλαμε».

«Δεν έχω πρόβλημα πως εκφράζεται ο κ. Καμαρης, απλά να του υπενθυμίσω ότι μια φορά εξελέγη και εξελέγη μαζί μου, ενώ έχει προσπαθήσει πολλές φορές» είπε ο Δήμαρχος, για να πει μετά ο Ηλίας Κάμαρης ότι μια φορά προσπαθήσατε σαν Νομάρχης και πήγατε τρίτος.»

Ένταση υπήρξε και ανάμεσα σε Κάμαρη και Ταλούμη ,με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο «δεν είστε μπράβος», όταν του αφαίρεσε το λόγο!

«Η Τρίπολη δεν ξεχνάει τι θα πει σκουπίδι. Δεν είσαστε ο αυτοκράτορας της Τρίπολης, κύριε Ταλούμη» είπε ο Κάμαρης για να του ζητήσει ο Ταλούμης να σέβεται γιατί είναι μικρός…

«Κλείνουμε σωρηδόν μαγαζιά όταν κάνουνε παραβάσεις, αυτή την περίοδο είναι κλειστή η μισή πλατεία Πετρινού. Στις τρεις μηνύσεις κλείνουν» είπε μετά ο Δήμαρχος.

Στο τέλος, ο Ηλίας Κάμαρης ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του και ανακάλεσε τους χαρακτηρισμούς.

Να μπει θέμα τακτικό στην επόμενη συνεδρίασης πρότεινε ο Κώστας Τζιούμης και να γίνει αναλυτική συζήτηση, αφού έχει συνεδριάσει εν τω μεταξύ η κοινότητα.

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας είπε ότι έχει γεμίσει η πόλη μας από σαράγια, κοτέτσια που έχουν φτιάξει διάφοροι επαγγελματίες για νε επεκτείνουν τα μαγαζιά τους.

Για αυθαίρετες κατασκευές μίλησε ο Δημήτρης Παυλής και είπε ότι η δημοτική αρχή είναι παράνομη για αυτή την κανονιστική.

Ο Γιώργος Σαμαρτζής είπε προς το δήμαρχο «βγάλτε αύριο την πολεοδομία, πηγαίνετε και ελέγξτε το στέγαστρο που υπάρχει σε συγκεκριμένο κατάστημα επί της πλατείας Πετρινού».

Ο Φώτης Παπούλιας πήρε μετά το λόγο και είπε ότι φέραμε εμείς το θέμα γιατί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι φοβούνταν να φέρουν το θέμα μήπως και δεν εκλεγούν ξανά. Φέρτε το σε κανονικό θέμα να το συζητήσουμε.

Εκεί έκλεισε η συζήτηση και αποφασίστηκε ότι τη Δευτέρα θα έρθει το ζήτημα σαν τακτικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr


NEWSLETTER