Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 20:04

Ανακοινώθηκε επισήμως η υποψηφιότητα του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Ανακοινώθηκε επισήμως η υποψηφιότητα του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Οιχαλίας, ως επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμαχία Δημοτών" -«ενός ανεξάρτητου, πολυσυλλεκτικού, υπερκομματικού ψηφοδελτίου»-, ανακοίνωσε απόψε ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, πρώην αντινομάρχης και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ.

 

"Ο στόχος είναι μόνο ένας: Να υπηρετήσω το δήμο και τους συνδημότες μου ως πραγματικός υπερτοπικός δήμαρχος", είπε ο Σωτ. Παναγιωτόπουλος και διευκρίνισε: "Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να υπηρετήσω τον δήμο έξω και πέρα από σκοπιμότητες, ιδιοτέλειες ή προσωπικές φιλοδοξίες. Χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, να δουλέψω σκληρά και να αγωνιστώ με διαφάνεια και καθαρότητα για την ισόρροπη ανάπτυξη και των 5 Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Οιχαλίας".

Απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας "σε όλους τους συνδημότες, σε όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του δήμου, παλιούς και νέους, να στηρίξουν τη "Συμμαχία Δημοτών"· σε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα αθλητικά σωματεία του δήμου· και τους καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον κοινό σκοπό".

Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της "Ε"


NEWSLETTER