Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 11:33

Τρεις πρώην δήμαρχοι στηρίζουν Παπαδόπουλο στο Δήμο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τρεις πρώην δήμαρχοι στηρίζουν Παπαδόπουλο στο Δήμο Μεγαλόπολης

Τρεις πρώην δήμαρχοι της περιοχής στηρίζουν το νέο υποψήφιο δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, εκπαιδευτικό και συγγραφέα.

Οπως ανακοινώθηκε, «μετά από συνεχή ευρύτερο διάλογο μεταξύ προσώπων, παρατάξεων και κινήσεων, οι πρώην δήμαρχοι Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος, Φαλαισίας Γιάννης Φουσέκης και Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης συμφώνησαν να στηρίξουν το Διον. Παπαδόπουλο». Διευκρινίζουν ότι «αφετηρία για τη συναπόφαση για κοινή στήριξη στο Διον. Παπαδόπουλο αποτελεί η διαπίστωση ότι για το μέλλον του δήμου μοναδικός δρόμος για την επιτυχία είναι η συνεργασία όλων και η μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση δυνάμεων». Ενημερώνουν πως «βάση για τη συνεργασία μας αποτελούν η συναντίληψη που έχουμε για την λύση των βασικών προβλημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν τον δήμο μας».

Οι τρεις πρώην δήμαρχοι παρατηρούν πως «πρώτοι κατανοήσαμε ότι στα μεγάλα ζητήματα του σήμερα και του αύριο πρέπει να λειτουργήσουμε ενωμένοι χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εγωισμούς, ότι είναι απαραίτητο εμείς πρώτοι να ανοίξουμε δρόμο σε νέες δυνάμεις». Εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι «στις αμέσως επόμενες ημέρες και άλλες δυνάμεις θα συγκλίνουν στη νέα δυναμική πρόταση της υποψηφιότητας του Διονύση Παπαδόπουλου και θα συστρατευθούν για ένα νέο δήμο αντάξιο στις προσδοκίες και τα οράματα των νέων ανθρώπων ώστε να βγει ο τόπος μας από το σημερινό αδιέξοδο».

Δηλώνουν ότι όσον αφορά προσωπικά τον καθένα «έχουμε ικανοποιήσει τις προσωπικές μας φιλοδοξίες εδώ και πολλά χρόνια. Συστρατευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια, χωρίς όρους και προαπαιτούμενα».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER