Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 20:39

Δημητρούλιας: "Οι εθνικιστές μπορούν πλέον να εκφραστούν"

Γράφτηκε από την

"Η Ελληνική Δράση δεν έχει ζητήσει χρίσμα από κανένα κόμμα μικρό ή μεγάλο". Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων σε επιστολή του προς την "Ε"  ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με το συνδυασμό "Ελληνική Δράση" Γιώργος Δημητρούλιας.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

"Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναφορά σας σε εμένα προσωπικά αλλά και στην Ελληνική Δράση στο φύλλο της "Ελευθερίας" 15-16 Φεβρουαρίου και σελίδα 5. Κατόπιν θέλω να τονίσω δύο σημεία προκειμένου να μην διαστρεβλωθούν από κάποιους στο μέλλον.

1) Ο εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος έχει πλέον που να εκφραστεί και δεν θα τον κοροϊδέψουν ξανά κάτι αποτυχημένοι νεοδημοκράτες που του δίνουν ως λύσεις τις δεξιές επιλογές της μεταπολίτευσης. Μέχρι εχθές αυτοί "μπακαλευόντουσαν" με τα δεξιά σχήματα της μεταπολίτευσης και σήμερα δηλώνουν "εθνικιστές" αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν το χώρο. Είναι ίδιοι με τους εργατοπατέρες του βαθέος ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν σε ένα βράδυ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ελληνική Δράση λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

2) Ο εμφυλιοπολεμικός λόγος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον διχασμό, δηλαδή σε δεξιούς και αριστερούς. Λυπόμαστε ιδιαιτέρως όταν αυτός ο λόγος εκφέρεται από νέους ανθρώπους που θέλουν να διαιωνίσουν μία θλιβερή για τον τόπο κατάσταση. Γι' αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος από όλους και σε αυτό μπορεί να έχει ιδιαίτερη συμβολή η "Ελευθερία", γιατί είναι ένα μέσο από τα μεγαλύτερα της Καλαμάτας όπως δείχνει η κυκλοφορία της και από τις προτάσεις που καταθέτουν από τις στήλες τους οι συντάκτες της για το καλό όλων των πολιτών αυτής της πόλης.

Η Ελληνική Δράση δεν έχει ζητήσει χρίσμα από κανένα κόμμα μικρό ή μεγάλο. Αυτό το τονίσαμε προς όλα τα τοπικά ΜΜΕ στην εξαγγελία της πρωτοβουλίας μας για το Δήμο Καλαμάτας που δώσαμε στις 31 Ιανουαρίου στην "Μυλόπετρα". 

Πιστεύουμε ότι:

Τα κόμματα διχάζουν. Η Πατρίδα ενώνει". 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Για την Ελληνική Δράση,

 

Γιώργος Δημητρούλιας