Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 20:11

Μάκαρη προτείνει η γραμματεία του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μάκαρη προτείνει η γραμματεία του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας

Το Μανώλη Μάκαρη προτείνει η γραμματεία του Δικτύου για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής της παράταξης Στ. Μπεχράκη, η οποία έχει ως εξής:

 

"Με αφορμή διάφορα "ρεπορτάζ" που είδαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν ψηφοφορία που έγινε  στη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για έγκριση η όχι συγκεκριμένης πρότασης για το Δήμο Καλαμάτας, δηλώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με την ευκαιρία αυτή, γνωστοποιούμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, στα γραφεία του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας θα συνέλθει η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής μας κίνησης με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την έγκριση της πρότασης της γραμματείας του Δικτύου για τον γιατρό Μανόλη Μάκαρη, ως επικεφαλής ευρύτερου ψηφοδελτίου νίκης για τις εκλογές στον δήμο Καλαμάτας".

Δήλωση Μάκαρη

Εξάλλου με δήλωση ο γιατρός Μανώλης Μάκαρης ευχαριστεί για τη στήριξη και δηλώνει:

 

"Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω την τοπική κοινωνία για την θετική  υποδοχή  που επεφύλαξε  στην προταθείσα από το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών  ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Καλαμάτας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά ταυτόχρονα είναι  γεγονός ενθαρρυντικό για το μέλλον του τόπου μας. Οι  πολιτικά συνειδητοποιημένοι  συμπολίτες μας πλέον απορρίπτουν τις προτάσεις που σχεδιάζονται στα κομματικά γραφεία και επιλέγουν ανεξάρτητες υποψηφιότητες ανθρώπων καταξιωμένων από την ίδια την κοινωνία. Οι κομματικές παρατάξεις καλούνται να υπερβούν τις πάγιες τακτικές και να στηρίξουν την ετυμηγορία της κοινωνίας τόσο για την τοπική αυτοδιοίκηση  όσο και για την κεντρική πολιτική σκηνή".

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER