Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 12:03

Υποψηφιότητα Φιλιππόπουλου στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Υποψηφιότητα Φιλιππόπουλου στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

 

Πρώτο βήμα για την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Πύλου - Νέστορος κάνει ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος απευθύνοντας κάλεσμα σε "όσους έχουν την διάθεση να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν σε ένα   καλύτερο αύριο" .

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φιλιππόπουλου:

"Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, μέσα σ’ ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό, που όμως θα καθορίσει την πορεία προς το μέλλον. Μπροστά στην πρόκληση των καιρών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να εξασφαλίσει την πρόοδο και την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε όχι μόνον την καταγραφή των προβλημάτων που κρατούν σε τέλμα και φράζουν τον δρόμο της ανάπτυξης, αλλά πάνω από όλα, χρειάζονται προτάσεις και όραμα. 

Ο Δήμος Πύλου- Νέστορος εκτείνεται σε μια μεγάλη περιοχή και όσο πιο μεγάλο το καράβι τόσο πιο μεγάλη συνεργασία απαιτείται για να κυβερνηθεί. 

Όσοι θέλουν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν σε ένα   καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, καλούνται στο Δημαρχείο της Πύλου να συζητήσουμε και να καταθέσουν προτάσεις και προβλήματα που χρειάζονται λύση, την  Παρασκευή 7-3-2014 στις 7 μ.μ. 

Ελάτε να απαντήσουμε με αισιοδοξία ότι, μέσα σε περίοδο κρίσης, ο Δήμος Πύλου- Νέστορος μπορεί να εξασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες του".


NEWSLETTER