Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 15:21

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταθόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταθόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Οιχαλίας ανακοίνωσε και επισήμως ο επί χρόνια πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΕΠΣΜ) και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αριστείδης Σταθόπουλος.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρ. Σταθόπουλου:

"Κάνω γνωστό στους συνδημότες μου και γενικότερα στο ευρύτερο κοινό για μια φορά ακόμη ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Οιχαλίας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ επειδή δεν αγωνιούσαμε για κομματικές στηρίξεις, ούτε διαφόρων τύπων καραμπόλες και μεταβολές εκλογικών ισορροπιών και συστημάτων, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στον κόσμο που μας πλαισιώνει, ζητάμε τη συστράτευση των συνδημοτών μας για την επίτευξη των κοινών στόχων μας.

Αγωνία μας είναι η βιωσιμότητα της τοπικής μας κοινωνίας που συρρικνώνεται. Δέσμευσή μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη ζωή του συντοπίτη μας καλύτερη.

Εγγύηση αποτελεί η πορεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και η κοινωνική διαδρομή καθενός από εμάς. Γι' αυτό λοιπόν σας καλούμε όλους, χωρίς αποκλεισμούς, να συστρατευθείτε στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας που δικαιούται και του πρέπει".

 

Αριστείδης Σταθόπουλος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER