Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 13:24

Ο Δημ. Σαμπαζιώτης διαψεύδει φήμες για πιθανή αποχώρησή του

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Δημ. Σαμπαζιώτης διαψεύδει φήμες για πιθανή αποχώρησή του

"Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με το αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας που διακατέχει την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, θέλω να επισημάνω τα εξής:

 

Κάποιοι ζυγίστηκαν, μετρήθηκαν και ευρέθηκαν ελλιπείς στα πεπραγμένα τους στη δημοτική αρχή. Στάθηκαν υπέρ των μικροσυμφερόντων και όχι των ευρύτερων συμφερόντων του τόπου και του δήμου μας. Δεν ανταποκρίθηκαν, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν, στις ανάγκες του δημοσίου συμφέροντος.

Υπερασπίστηκαν με τους γνωστούς παλαιοκομματικούς τρόπους οτιδήποτε συνέβαλλε στο να δημιουργεί μια πλαστή και τεχνητή εικόνα επιτυχίας και ψευδοευημερίας στο δήμο μας. Επικοινωνιακά παιχνίδια και ψευτοδημοσκοπήσεις δεν έχουν πια εύκολα θύματα ανάμεσα στους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης. Δεν μασάνε κουτόχορτο. Ποτέ δεν το έκαναν άλλωστε.

Οσοι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τους θεσμούς και το δήμο για προσωπικά τους συμφέροντα ας αντιληφθούν τώρα, όσο υπάρχει ακόμη καιρός, ότι το πάρτι τελείωσε και θα έχουν να κάνουν και με τους κανόνες της Πολιτείας αλλά και με την οργή των συμπολιτών μας. Το Δημαρχείο πρέπει άμεσα να μείνει έξω από την προεκλογική καμπάνια του οποιουδήποτε θέλει να το χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα.

Οι συνεργάτες μου και εγώ εκπροσωπούμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας του Δήμου Μεσσήνης που με στρατηγική, όραμα και σχέδιο θα εκπροσωπήσει μέσα από το θεσμό της αυτοδιοίκησης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, μια άλλη προοπτική για τον τόπο μας. 

Θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και σας καλώ όλους να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας. 

Σύντομα κάποιοι θα αντιληφθούν ότι διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και λάσπη, απλά δείχνουν το ανάστημά τους".

Δημήτρης Σαμπαζιώτης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER