Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 10:27

O Μπρεδήμας καταγγέλλει το Νίκα για κλοπή... στελεχών

Γράφτηκε από τον
O Μπρεδήμας καταγγέλλει το Νίκα  για κλοπή... στελεχών

Την παράταξη Νίκα καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας, γιατί όπως λέει καλεί σε αποστασία συμβούλους της παράταξής του, ενώ ο ίδιος τονίζει ότι θα είναι παρών και σε αυτές τις εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπρεδήμας αναφέρει ότι η παράταξη του δημάρχου «έχει επιδοθεί σε άγρα στελεχών της παράταξής μας με τηλεφωνικές "προσκλήσεις" και υποσχέσεις, ασκώντας εμμέσως εκβιασμό για να προσχωρήσουν, δηλαδή να αποστατήσουν με "ανταλλάγματα", κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας». Καταγγέλλει «την απαράδεκτη και παράνομη αυτή προσπάθεια της δημοτικής αρχής» και καλεί «σε εγρήγορση αλλά και περιφρούρηση τους δημοτικούς συμβούλους και τα στελέχη μας και το λαό να αποδοκιμάσει αυτές τις μεθόδους».
Ο κ. Μπρεδήμας λέει πως «καταστήσαμε σαφές ότι θα είμαστε μπροστά και σε αυτές τις εκλογές για να αλλάξει σελίδα ο δήμος και να αποτελέσει παρελθόν η απερχόμενη δημοτική αρχή του ενός ανδρός, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας, η οποία όπως πρόσφατα αναφέραμε, έκλεισε τον κύκλο της». Και επικρίνοντας τη δημοτική αρχή ανέφερε πως «απεδείχθη ανίκανη και αναποτελεσματική στην επιτέλεση ουσιαστικού έργου, αρκεσθείσα, στα έργα της κεντρικής πλατείας που θυμίζει της "Αρτας το γεφύρι" και άφησε στο έλεος του Θεού τις συνοικίες της πόλης, έχοντας ως πρότυπό της και οδηγό της τα έργα βιτρίνας!…».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατηγόρησε ακόμη τη δημοτική αρχή πως άφησε έξω από τα ενδιαφέροντά της τη μέριμνα για τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις και μετέτρεψε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε... Ανάλγητο Παντοπωλείο, «έχοντας αναγάγει σε ρυθμιστή την τυπολατρία και τη ρουσφετολογική εξυπηρέτηση των προσκείμενων στην κομματική της πελατεία».


NEWSLETTER