Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 21:31

Χωρίς οικονομικό κόστος η στέγαση υπηρεσιών στο Δήμο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

Δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά ο Δήμος Μεγαλόπολης για την ενοικίαση κτηρίου προκειμένου να διευθετηθούν σε αυτό όσοι υπάλληλοι των τ. Δήμων Γόρτυνος και Φαλαισίας μετακινήθηκαν σε υπηρεσίες του δήμου, στη Μεγαλόπολη.
Αυτό γνωστοποίησε στην «Ε» ο δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας, προσθέτοντας ότι το επιπλέον υπαλληλικό προσωπικό που μετακινείται στη Μεγαλόπολη θα εγκατασταθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου, εκεί που μέχρι πέρυσι συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Με τη σειρά του, το Σώμα -διευρυμένο πλέον αριθμητικά- μετέφερε τις συνεδριάσεις του σε κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στη συμβολή των οδών Καρύκα και Ζέρβα.
«Κατορθώσαμε να μην επιβαρύνουμε οικονομικά το δήμο με ενοίκια για νέα κτήρια» δήλωσε ο Π. Μπούρας, επισημαίνοντας ότι τώρα μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει πόσο αναγκαίο ήταν να έχει ολοκληρωθεί το νέο Δημαρχείο -«δυστυχώς, η στάση ορισμένων, στέρησε από τη δημοτική αρχή τη δυνατότητα να διασφαλίσει έγκαιρα την απαραίτητη χρηματοδότηση» σχολίασε με απογοήτευση.
Στο ίδιο πνεύμα οικονομίας, κατέληξε ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, θα μετακινηθεί σε δημοτικό κτήριο και το ΚΕΠ του τ. Δήμου Φαλαισίας, το οποίο στεγάζεται σήμερα σε ενοικιαζόμενο κτήριο.
Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER