Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 07:47

Επαφές Παπαντωνίου για το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πολιτικός μηχανικός - συγκοινωνιολόγος Παναγιώτης Παπαντωνίου, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντατικές επαφές με στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, διερευνώντας το ενδεχόμενο συγκρότησης αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες αρκετά στελέχη με αυτοδιοικητική εμπειρία στην πόλη έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, προτρέποντας τον να απαντήσει θετικά στις προτάσεις καθόδου του στις εκλογές και εκφράζοντάς του τη συμπαράστασή τους· ο ίδιος όμως παραμένει ακόμα επιφυλακτικός.

Ο νεαρός Καλαματιανός συγκοινωνιολόγος φέρεται να έχει θέσει κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με βασικότερη τη "φρεσκάδα" του ψηφοδελτίου σε επίπεδο προσώπων. Αναζητείται δηλαδή ένας σημαντικός αριθμός νέων -ηλικιακά και πολιτικά- ατόμων, τα οποία μαζί με επιλεγμένα έμπειρα στελέχη θα προχωρήσουν στη συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνδυασμού. 

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου αναμένεται σήμερα να αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα, για να λάβει μέρος στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην οποία συμμετέχει. Πάντως μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να κάνει γνωστή την τελική του απόφαση, αναφορικά με την πρόταση να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου. 

Δ.Πλ.