Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 20:04

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Αποχωρεί με αιχμές από την εκλογική κούρσα ο Λεων. Φιλιππόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δήμος Πύλου-Νέστορος: Αποχωρεί με αιχμές από την εκλογική κούρσα ο Λεων. Φιλιππόπουλος

Αποχωρεί τελικά από την εκλογική κούρσα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος αφήνοντας πάντως αιχμές για αυτούς που τον οδήγησαν με τις πράξεις τους σε αυτή την απόφαση.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φιλιππόπουλου:

"Απευθύνομαι, σήμερα, σε όλους αυτούς που με αγάπη για τον τόπο μας ανταλλάξαμε γνώμες και θέσεις και ονειρευτήκαμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Πύλου- Νέστορος.

 Απευθύνομαι στους απλούς ανθρώπους που μου έδωσαν κουράγιο και μου έλεγαν να προχωρήσω.

Δυστυχώς όμως βρεθήκαμε αντιμέτωποι με παλαιοκομματικές νοοτροπίες, οι οποίες λειτούργησαν ως δύναμη ανάσχεσης της πραγματικής εξέλιξης και του γνήσιου οράματος θέτοντας υπεράνω όλων προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς και μωροφιλοδοξίες.

Συνειδητοποιώντας δε ότι η βασιλεία τους έφτασε στο τέλος της, μη δυνάμενοι να αντιληφθούν την ανάγκη δημιουργίας δημοκρατικών συνεργασιών, μη θέλοντας να χάσουν τον ρόλο του ρυθμιστή και προκειμένου να σκαρφαλώσουν στο δημαρχιακό θώκο ,ο οποίος αποτελεί και το μοναδικό τους σκοπό, άρχισαν να τρέχουν πίσω από το κάθε τυχοδιώκτη διασπαστή

 Φράζουν ανίκανοι όντες  με τον τρόπο αυτό τον δρόμο προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Η ευθύνη είναι ολοκληρωτικά δική τους.

Έβαλαν δυναμίτη στα θεμέλια μιας διευρυμένης συνεργασίας που κτιζόταν με κόπο, εξαφανίζοντας κάθε ελπίδα να πάμε μπροστά . Έχοντας ως γνώμονα τις αναχρονιστικές νοοτροπίες τους , θα τους μείνει ο τίτλος του Επικεφαλής μιας παραπαίουσας δημοτικής παράταξης και η αναπόληση της βουλευτικής ιδιότητας που δεν θα ξαναδούν ούτε οι ίδιοι ούτε τα παιδιά τους.

Η δική μας η αποχώρηση δεν σημαίνει ότι θ’ αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν πρόκειται να προδώσουμε τα όνειρα που κάναμε με τον απλό κόσμο που πίστεψε ότι μπορούν να έλθουν καλύτερες μέρες. Θα είμαστε εδώ!!!  

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μου έσφιξαν το χέρι και  μου έδιναν κουράγιο να συνεχίσω. Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα πράγματα και συμπαρατάχθηκαν μαζί μου.

Δεν μας χρειάζονται αξιώματα για να δείχνουμε την αγάπη για τον τόπο μας. Αυτή είναι δεδομένη. Θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ εμάς. Δεν κάνουμε πίσω από τα σχέδια που οραματιστήκαμε. Όσοι επέλεξαν την αδράνεια και το τέλμα, θα μας έχουν μπροστά τους. Με τις τύψεις ότι σταμάτησαν μια δημοκρατική και ελεύθερη συνεργασία, θα βλέπουν τον αργό και βασανιστικό πολιτικό θάνατό τους να έρχεται μοιραία".

 

 ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΘΑΝ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER