Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 17:19

Οι δραστηριότητες του Γιάννη Σμυρνιώτη

Γράφτηκε από την

Ο Δήμαρχος  Τρίπολης  Γιάννης  Σμυρνιώτης  την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας του Συλλόγου  Πολυτέκνων Αρκαδίας όπου επισήμανε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της οικογένειας και των παιδιών στη σημερινή κοινωνία ενώ έδωσε και την υπόσχεση πως θα έχουν την ανάλογη στήριξη του σε κάθε προσπάθεια τους . Όπως τόνισε ο Δήμαρχος τα παιδιά είναι το μέλλον μας  γι αυτό και οι πολύτεκνες οικογένειες που βοηθούν στην υπογεννητικότητα της χώρας  χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ τη συμπαράσταση όλων μας.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου τίμησε με την παρουσία του το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Μουσικούς  της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στην ετήσια  εκδήλωση της κοπής πίτας. Η μεταξύ τους επί της ουσίας συζήτηση αφορούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να  βρεθούν οι λύσεις για τα κτιριακά θέματα που τους απασχολούν . Ο Δήμαρχος με σεβασμό  στο έργο της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης που προάγει τον πολιτισμό με κάθε της εκδήλωση θα είναι συνοδοιπόρος τους όποτε και όταν τον χρειαστούν.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης  Γιάννης Σμυρνιώτης   στηρίζει το Σύλλογο Γυναικών Παρθενίου και στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια του για την προσπάθεια τους να τιμούν την παράδοση του τόπου μας .
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρίου . Ο Δήμαρχος τους  εξέφρασε τις  θερμές ευχές του  για μια νέα και δημιουργική  χρονιά  κατά την οποία  θα έχουν την συμπαράσταση του  όταν αυτή κρίνεται αναγκαία.
Ο Δήμαρχος  Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Τριπόλεως όπου  και ενημερώθηκε για τα έντονα προβλήματα που υπάρχουν στο κτίριο τους ενώ δεσμεύτηκε να δοθεί οριστική λύση για την επέκταση του κτιρίου των φυλακών ώστε να είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου  Λεβιδιωτών Τριπόλεως συζήτησε και με τους εκπροσώπους του συλλόγου από την   Αθήνα όσον αφορά την καλύτερη δυνατή προβολή του συλλόγου των Λεβιδιωτών και στην πρωτεύουσα  . Όπως τόνισε κύριο μέλημα του αλλά και των συλλόγων είναι η επίλυση των προβλημάτων της περιοχής .
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκε  στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Εξωραϊστικού  Συλλόγου Μεταμόρφωσης όπου και ενημερώθηκε για το φιλανθρωπικό τους έργο αλλά  και για τις δραστηριότητες του συλλόγου . Ο Δήμαρχος αφουγκραζόμενος τα προβλήματα τις περιοχής δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην επίλυση τους.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης  στην εκδήλωση της κοπής της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοτεχνικού Συλλόγου επιβράβευσε το σύλλογο για τις δραστηριότητες του και τάχθηκε σύμμαχος τους  σε οποιαδήποτε προσπάθεια τους .

Από το Γραφείο Τύπου