Τρίτη, 13 Μαΐου 2014 12:55

Κάηκε απορριμματοφόρο του Δήμου Τριφυλίας - Επιασε φωτιά εν κινήσει

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κάηκε απορριμματοφόρο του Δήμου Τριφυλίας - Επιασε φωτιά εν κινήσει

Ολοσχερώς καταστράφηκε χθες απορριμματοφόρο του Δήμου Τριφυλίας το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

Το απορριμματοφόρο που ανήκει στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας και καλύπτει ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ πήγαινε γεμάτο σκουπίδια να αδειάσει στη χωματερή του δήμου στο Αλιμάκι. Λίγο πριν φτάσει στη χωματερή ο οδηγός κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού μύρισε κάτι σαν να καίγεται και μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο ίδιος το εγκατέλειψε έγκαιρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία που έσβησαν την φωτιά και δεν επέτρεψαν να επεκταθεί στη γύρω περιοχή. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο καθώς τα σκουπίδια που μετέφερε εξακολουθούσαν να σιγοκαίνε. 

Το όχημα που κάηκε, μάρκας Renault, είναι μεγάλης ηλικίας αφού έχει 18 χρόνια κυκλοφορίας και ήταν όγκου 8 κυβικών. Το θέμα είναι ότι δημιουργείται και πάλι ζήτημα με την επάρκεια του στόλου για την αποκομιδή των σκουπιδιών στην περιοχή, καθώς μόλις πρόσφατα -και μετά από σχεδόν δύο μήνες-, ο δήμος νοίκιασε ένα απορριμματοφόρο για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες και των ΔΕ Αυλώνας, Αετού και Τριπύλης. Δημιουργείται πρόβλημα πλέον πώς ο δήμος θα καλύψει αυτό το κενό αφού για την ΔΕ Κυπαρισσίας έχουν μείνει μόλις δύο απορριμματοφόρα, ενώ υπάρχει η σκέψη να μπει σε χρήση και το μικρό απορριμματοφόρο που δωρήθηκε από το Δήμο Αθηναίων το οποίο μέχρι τώρα μένει παρκαρισμένο.

Ερωτηθείς για το χθεσινό συμβάν, ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας τόνισε πως ήταν ένα απρόβλεπτο γεγονός που προφανώς προκλήθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα, ενώ τα αίτια ερευνώνται. Επισήμανε ότι είναι ευτύχημα το ότι δεν κινδύνεψε ο οδηγός όπως και η γύρω περιοχή, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο για να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

 

Κ.Μπ.

(φωτογραφία αρχείου)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER