Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 08:10

Στάθμευση με δελτίο στο πάρκινγκ του Νέδοντα

Γράφτηκε από την
Στάθμευση με δελτίο στο πάρκινγκ του Νέδοντα

Αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των πάρκινγκ στο Νέδοντα από αυτή τη Δευτέρα, 26 Μαΐου, με χθεσινή απόφαση του δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα. Με τη νέα ρύθμιση δίνεται τέλος στην κάρτα στάθμευσης, ενώ η τιμή χρέωσης παραμένει ίδια, 50 λεπτά την ώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, η στάθμευση των οχημάτων εντός των πάρκινγκ του Νέδοντα θα γίνεται ως εξής:

1) Εκδοση δελτίου εισόδου από αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο (είτε με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος είτε χειρόγραφα), στο οποίο θα καταγράφεται ο αριθμός κυκλοφορίας, η ώρα και η ημερομηνία εισόδου. 2) Εκδοση παραστατικού πληρωμής κατά την έξοδο του οχήματος και εξόφλησή του. Παρέχεται εναλλακτικά η δυνατότητα εξόφλησης του παραστατικού πληρωμής: α) είτε με την προσκόμιση μη ακυρωμένων καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης, β) είτε με την επίδειξη μηνιαίας κάρτας. 

Το πάρκινγκ με πληρωμή θα λειτουργεί καθημερινά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ., και το Σάββατο 8 π.μ. - 2 μ.μ. Η μη καταβολή του αντιτίμου μετά το χρόνο λήξης της ελεγχόμενης στάθμευσης επιφέρει βεβαίωση παράβασης σύμφωνα με τον ισχύοντα ΚΟΚ, 20 ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι οδηγοί οφείλουν να τοποθετούν το δελτίο εισόδου στο ταμπλό του αυτοκινήτου, προς διευκόλυνση του ελέγχου.


NEWSLETTER