Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 17:59

Στον ΟΣΚ για το Γυμνάσιο-Λύκειο Κορώνης ο Δ. Καφαντάρης

Γράφτηκε από την

Στις 25-01-2011 ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κος Δημήτριος Π. Καφαντάρης  συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Θεοδ. Καρβέλα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.) στην Αθήνα, είχαν μακρά συνεργασία με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο καθώς και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για την κατασκευή του νέου κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Κορώνης και συμφωνήθηκε ότι πρέπει  να πραγματοποιηθούν άμεσες ενέργειες ώστε να ενταχθεί η κατασκευή του έργου στο Ε.Σ.Π.Α.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο  μελετητικό γραφείο του κ. Αντωνίου,  ο οποίος έχει αναλάβει, για λογαριασμό του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων (Υ.Μ.Δ.), την μελέτη για την κατασκευή του έργου «Δρόμος  Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη».
Επειδή το 80% της εν λόγω μελέτης ευρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου μας, καθώς και η εκκρεμότητα που υπάρχει σχετικά με την μελετητική επάρκεια της παράκαμ-ψης της πόλεως της Πύλου, συμφωνήθηκε, ομάδα των μελετητών να κληθεί για να παρου-σιάσει την συνταχθείσα μέχρι σήμερα μελέτη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και να υπάρξει διαβούλευση επί του θέματος αυτού, διότι η ολοκλήρωση της μελέτης και η κατασκευή του εν λόγω έργου θεωρείται από εμάς υψίστης αναπτυξιακής σημασίας για την περιοχή μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος


NEWSLETTER