Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 13:02

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών που ανέδειξε νέο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατσίβελα στο Δήμο Τριφυλίας, και εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, σε ό,τι αφορά την σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, με βάση τα ανεπίσημα στοιχεία που υπάρχουν, διαμορφώνεται και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο  θα είναι 27μελές, με τον πρώτο συνδυασμό του κ. Κατσίβελα να καταλαμβάνει 16 έδρες, τον συνδυασμό του κ. Ανδρινόπουλου 8 έδρες, τον συνδυασμό του κ. Θεοδωρακόπουλου 2 έδρες και του κ. Κουκούμη 1.  Αυτές οι έδρες κατανέμονται ως εξής: Για τον κ. Κατσίβελα 5 στους Γαργαλιάνους, 3 στα Φιλιατρά, 4 στην Κυπαρισσία, 2 στην Αυλώνα, 1 στον Αετό, 1 στην Τριπύλα. Για τον κ. Ανδρινόπουλο 3 στους Γαργαλιάνους, 2 στα Φιλιατρά, 2 στην Κυπαρισσία, 1 στον Αετό. Για τον κ. Θεοδωρακόπουλο 1 στην Κυπαρισσία και 1 στα Φιλιατρά και για τον κ. Κουκούμη 1 στα Φιλιατρά.

Ετσι με βάση την σειρά σταυροδοσίας και τον συνδυασμό, εκλέγονται: 

Στη ΔΕ Γαργαλιάνων: Ιωάννης Αδρακτάς, Αλέξανδρος Τζωρτζίνης, Ιωάννης Κατσούλας, Ιωάννης Καλκαβούρας, Αναστάσιος Αδρακτάς, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Γεώργιος Σκιαδάς, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος.

Στη ΔΕ Φιλιατρών: Δημήτρης Σαρμαντζής, Βασίλειος Παπαθεοδοσίου, Αναστάσιος Πούλος, Ανδρέας Στεργιόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Τάμπασης, Σαράντος Κουκούμης.

Στη ΔΕ Κυπαρισσίας: Παναγιώτης Τσίγγανος, Μαρία Πανουσιοπούλου, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Γιάννα Κωνσταντέλου, Σωτήρης Μπακούρος, Δημήτρης Κουτσούλης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Στη ΔΕ Αυλώνα: Σπύρος Χρονόπουλος, Γιώργος Τσακανίκας. 

Στη ΔΕ Αετού: Ιωάννης Μερκούρης, Αλέξανδρος Κουτρουμπής. 

Στη ΔΕ Τριπύλας: Θεόδωρος Τσαλαμανδρής.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER