Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 15:10

Οριστικά στις 30 Αυγούστου "Λευκή νύχτα" στην Καλαμάτα, αλλά με ενστάσεις!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οριστικά στις 30 Αυγούστου "Λευκή νύχτα" στην Καλαμάτα, αλλά με ενστάσεις!

 

Να επαναληφθεί και φέτος η “Λευκή νύχτα” στην Καλαμάτα, το Σάββατο 30 Αυγούστου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίασή του, την περασμένη Παρασκευή.

 

Πολλές ήταν οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν από την πλευρά των μειοψηφιών του Σώματος, με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρο Μπρεδήμα να τονίζει ότι πρέπει να διασφαλιστεί με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο το θέμα της αμοιβής των εργαζομένων υπαλλήλων, καθώς και ότι η όποια δραστηριότητα πρέπει να διαχυθεί και σε άλλες περιοχές της Καλαμάτας κι όχι να περιορίζεται μόνο στο κέντρο της πόλης.

Ανάλογο ζήτημα τέθηκε και από τον Στράτη Κελλαράκο, σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί και η ημέρα διεξαγωγής -προτείνοντας τις αρχές Αυγούστου, όταν στην Καλαμάτα θα υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος, όπως είπε.

 

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του “Δικτύου Ενεργών Πολιτών” Σπύρος Μωρακέας στάθηκε στο πολύ σοβαρό, όπως τόνισε, ζήτημα που προκύπτει με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων των υπαλλήλων στα διάφορα καταστήματα, μέσα από την υιοθέτηση τέτοιου είδους “θεσμών”.

Σχόλια  

0 # Στ. Σταθουλόπουλος 02-06-2014 17:33
Η κοινή λογική λέει ότι μια "λευκή νύχτα" το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατόβραδο του Αυγούστου θα ήταν ασύγκριτα αποδοτικότερη, μια και θα προσέλκυε όχι μόνο τους ντόπιους αλλά και τους πολλούς επισκέπτες-παρα θεριστές.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER