Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 11:48

Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Πλάτωνος και Φιλελλήνων

Γράφτηκε από τον

Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει μεθαύριο Κυριακή από τις 8.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στις οδούς Πλάτωνος και Φιλελλήνων της Καλαμάτας.

Αιτία θα είναι οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ), προκειμένου να αποξηλωθεί το εναέριο δίκτυό του στους δύο δρόμους, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπλαση στην οδό Πλάτωνος, στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της οδού Φαρών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτς, «προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια οι εν λόγω εργασίες, επιβάλλεται να απαγορευθεί η κυκλοφορία και η στάθμευση σε τμήματα των οδών Πλάτωνος και Φιλελλήνων. Η απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης θα ισχύσει από τις 8 το πρωί έως το πέρας των εργασιών στα ακόλουθα τμήματα: Στην οδό Πλάτωνος, από τη Φαρών έως την Αριστομένους και στην οδό Φιλελλήνων, από την Αριστοτέλους έως την Ομήρου.
Επισημαίνεται ότι θα είναι δυνατή η διέλευση από τις κάθετες οδούς, καθώς και η ομαλή, όσο το δυνατόν, κίνηση των διερχομένων πεζών και των παροδίων ιδιοκτητών. Για εναλλακτικές διαδρομές προτείνεται να χρησιμοποιούνται οι οδοί Κρήτης και Σωκράτους στον άξονα ανατολή - δύση, καθώς και η Φαρών στον άξονα βορράς - νότος».