Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 21:52

Αποτελεσματικότερη αστυνόμευση ζήτησε ο Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από Β.Γ.Μ.
Αποτελεσματικότερη αστυνόμευση ζήτησε ο Αναστασόπουλος

Η αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το μεσημέρι στο Δημαρχείο, μεταξύ του δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου και του αστυνομικού υποδιευθυντή Μεσσηνίας Χαράλαμπου Αλεβίζου.
Στη σύσκεψη -παρουσία και διοικητών περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων Μεσσήνης, Πεταλιδίου, Κορώνης, Πύλου και Μελιγαλά- ο δήμαρχος ζήτησε να ενισχυθεί η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή του δήμου, στην οποία -όπως είπε ο Στ. Αναστασόπουλος- παρατηρείται αυξημένη εγκληματικότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Από την πλευρά των εκπροσώπων της Αστυνομίας, επισημάνθηκε ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού σε όλα τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα.
Παρ’ όλ’ αυτά, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα επιδιωχθεί να υπάρξει συχνότερη παρουσία και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση.
Ο δήμαρχος ειδικότερα έθεσε το ζήτημα της παραβατικότητας κοινωνικών ομάδων, όπως οι τσιγγάνοι και οι αλλοδαποί κάτοικοι του Δήμου Μεσσήνης. Τόνισε δε, ότι επιθυμεί να αναδείξει το πρόβλημα αυτό με παρεμβάσεις του, τόσο προς τα προϊστάμενα κλιμάκια του Σώματος, όσο και προς τους εκπροσώπους του νομού στη Βουλή.
Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος τ. αστυνομικός διευθυντής Φώτης Πουρναράς.


NEWSLETTER