Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 21:05

Πέφτει άσφαλτος στο Βελίκα - Νιοχώρι

Γράφτηκε από την
Πέφτει άσφαλτος στο Βελίκα - Νιοχώρι

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσει άσφαλτος στο δρόμο Βελίκα - Νιοχώρι και να τελειώσει έτσι η ταλαιπωρία των κατοίκων που έχουν αγανακτήσει με τον μπουχό που σηκώνεται.

Το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως είπε χθες ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και ο εργολάβος «ολοκληρώνει την 3η στρώση της βάσης οδοστρωσίας για μήκος 1.500 μέτρων, από Νιοχώρι προς Βελίκα και αφού παραληφθεί και ελεγχθεί από την τεχνική υπηρεσία, θα ασφαλτοστρωθεί». Για το υπόλοιπο τμήμα «προχωρά η διαδικασία της παρακατάθεσης των χρημάτων της αποζημίωσης στους φερόμενους ιδιοκτήτες για να μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο», πρόσθεσε ο δήμαρχος. 

Εν τω μεταξύ, μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου Δροσιά - Κουρτάκι - Βλάση - Αγ. Απόστολοι, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του Στ. Αναστασόπουλου. «Αμεσα θα υλοποιηθεί η 2η στρώση ασφάλτου στα τμήματα που ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί. Παράλληλα ξεκινά η υλοποίηση του τμήματος Βλάση - Αγιοι Απόστολοι, ενώ σύντομα θα ασφαλτοστρωθεί και το τμήμα Κουρτάκι - Βλάση», είπε ο δήμαρχος. Και πρόσθεσε ότι «το φυσικό αντικείμενο έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό περίπου 70%», ενώ υπεγράφη και το ένταλμα για την παρακατάθεση του ποσού της αποζημίωσης για τις απαλλοτριώσεις, ύψους 297.465 ευρώ.

Ν.Κ.


NEWSLETTER