Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 19:26

Υποσχέσεις Τατούλη για ύδρευση Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Υποσχέσεις Τατούλη για ύδρευση Μεσσήνης

Υποσχέσεις περί υπογραφής της σύμβασης για το έργο ύδρευσης στη Μεσσήνη απέσπασε ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος σε συνάντησή του προχθές με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. 

 

Οπως ενημέρωσε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, συζήτησε με τον περιφερειάρχη για την υλοποίηση έργων του προγράμματος ΕΣΠΑ. Και συγκεκριμένα «για τα διοικητικά θέματα που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της μετάβασης από το τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020», όπως είπε ο Στ. Αναστασόπουλος. Και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τον περιφερειάρχη «σύντομα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μετάβασης από το ένα πρόγραμμα στο άλλο και θα είναι δυνατή η υλοποίηση του δεύτερου τμήματος της ύδρευσης της Μεσσήνης, προϋπολογισμού 560.000 ευρώ». 

Το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί, αλλά «σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕΣΠΑ δεν μπορεί ακόμα να υπογραφεί η σύμβαση και δεν μπορεί να μείνει απ' έξω, γιατί είναι το τελευταίο τμήμα του συνολικού έργου ύδρευσης της Μεσσήνης, το οποίο είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου της μελέτης», ανέφερε καταλήγοντας ο Στ. Αναστασόπουλος.

Ν.Κ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER