Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 08:32

Τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων από σήμερα στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων από σήμερα στους Γαργαλιάνους

Τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο στα εμπορικά καταστήματα των Γαργαλιάνων, σε μια κίνηση του εμπορικού κόσμου προκειμένου να τονωθεί η τοπική οικονομία και η αγορά. Οι επαγγελματίες υπόσχονται εκπτώσεις σε πληθώρα ειδών που οι καταναλωτές δεν έχουν ξαναδεί ως τώρα στην πόλη τους, δίνοντας έτσι μοναδικές ευκαιρίες για αγορές. 

Εξάλλου η πόλη των Γαργαλιάνων φημίζεται για τη δυναμική της αγορά η οποία μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, καθώς ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι ζητάει. Γι' αυτό οι έμποροι καλούν και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής αυτό το τριήμερο να επισκεφθεί την αγορά της πόλης, ώστε να επωφεληθούν από τις υπερεκπτώσεις που θα προσφέρονται.

Μιλώντας για αυτή την πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Φώτης Παναγιωτόπουλος, σημείωσε:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού μας Συλλόγου, κατόπιν συγκλήσεως εκτάκτου γενικής συνέλευσης και διαλογικής συζήτησης με τους εμπόρους της πόλης μας, αποφάσισε να οργανώσει τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014.

Η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η μειωμένη αγοραστική δύναμη αλλά και η κακή ψυχολογία των πολιτών λόγω της υψηλής και άδικης φορολόγησης, ήταν οι αιτίες που οι συνάδελφοι αποφάσισαν να τονώσουν την τοπική μας οικονομία και να προβούν στην κίνηση του τριημέρου υπερεκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

Η πόλη των Γαργαλιάνων από τα παλαιότερα χρόνια και έως σήμερα είχε και εξακολουθεί να έχει πολύ δυναμική αγορά και  διαθέτει πολλά εμπορικά καταστήματα και καταναλωτικά είδη, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών της τοπικής και ευρύτερης αγοράς.

Γι' αυτό σας προσκαλούμε το επόμενο τριήμερο να κάνετε την βόλτα σας στην όμορφη πόλη μας, να περάσετε από τα καταστήματά μας, να ενημερωθείτε από τους εμπόρους για τις εκπτώσεις και την ποικιλία των εμπορευμάτων - και σας υποσχόμαστε ότι θα εκπλαγείτε από την πληθώρα καταναλωτικών ειδών σε ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, μπιζού, είδη δώρων, ηλεκτρικών ειδών κ.ά., με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις τιμών και ευκαιρίες αγορών που έχουν γίνει έως τώρα στην πόλη μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις εκλογές που οργάνωσε προσφάτως ο Εμπορικός Σύλλογος και συνεχίζουν να συμμετέχουν δυναμικά και ουσιαστικά όποτε τους ζητηθεί, εκφράζοντας δημοκρατικά τις απόψεις τους και παίρνοντας αποφάσεις για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER